kurt seyit ve şura | kurt seyit ve şura son bölüm izle |

27 Aralık 2011 Salı

3. Fragmanımız da Yayınlandı

Değerli sekseler dizisi severleri dizimizin 3. fragmanıda yayınlandı, biz de hiç vakit kaybetmeden sizlere yetiştirme çabasına girdik. Sizlere her zaman hizmet etmek amacı ile çalışıyoruz umarız ki değerimizi anlarsınız ve dizimizin fan bloguna sahip çıkarsınız. İşte o beklenen 3. tanıtım fragmanı sizlerle.

18 Aralık 2011 Pazar

İlker Ayrık da Kadroya Katıldı

Dizimiz Seksenlerin kadrosuna yeni bir kişi daha katıldı. Geniş Aile dizinin sevilen karekteri olan Mürsel tiplemesi ile gönüllerede taht kuran İlker Ayrık da seksenler kadrosuna katıldığı açıklandı. İlker Ayrık Seksenler dizisinde çok güzel işler başaracak eminim buna ben. Sizde zaten yakından tanıyorsunuz İlker Ayrık'ı Geniş aile dizisi ile Türkiyenin en İyi oyuncuları arasında bulunuyor kendisi bakalım daha ne tür haberler çıkacak :)

11 Aralık 2011 Pazar

80'ler in İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


Değerli seksenler dizisi severleri herkesin merakla beklediği dizimiz 80'lerin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. dizimiz sit-com un yapımlarından biri olan dizimizi sizde beğeneceğinize eminiz bakalım dizimiz ilk bölümü ile sizlerin beğenisini toplayabilecek mi İyi izlemeler.

10 Aralık 2011 Cumartesi

Dizimiz Seksenler'in Kanalı Belli Oldu


Ewet değeli fanlar dizimizin hangi kanalda oynayacağını merak edenler vardı . İşte Bu sorunun yanıtı belli oldu Hangisi derseniz . Türkiyenin İlk Kanalı Olan TRT1 de yayınlanacak. Birol Güven İn dile getirdiği kanal belli oldu umarım güzel bir yapımolur bizleri güldürmeye devam eder :)

9 Aralık 2011 Cuma

Ayrılık Olmasa Dizisi izle


Televizyonlarda yeni bir dizi ekranlara gelmeye başlayacak. Dizinin adı Ayrılık Olmasa dır. Güney doğuyu anlatacak olan dizimiz ayrılık olmasa dizisi çok ses getirecek bir diziye benziyor. herkesden bu diziyi izlemelerini istiyorum bakalım beğenecekmisiniz. Neyse asıl konumuza gelelim dizimizin fan sitesini açtık onuda sizlere takdim edeyim Ayrılık Olmasa dizisisinin fan sitesi budur = http://www.ayrilikolmasa.net/ bu siteyede arada göz atarsanız sitedeki haberlerle dizi bölümleri ve dizi ile ilgili her şeyi bulabilirisiniz.

5 Aralık 2011 Pazartesi

Koyu kırmızı Dizisi

Değerli Blog severler bir başka site tanıtım ile birlikdeyiz Özgü Namal in Yeni dizisi olan Koyu kırmızı Dizisinın fan sitesi gerçekten görülmeye değer olmuş ben çok beğenerek . takip ettiğimi söylemek isterim dizi fan sitesi her kesin gönlünde taht kuracak buna eminim işte o dizi fan sitesi

İsyan Günlerinde Aşk Dizisi

Değerli Blog takipcilerim sizler için yeni site tanıtımları ve yeni başlayacak olan dizilerin fan sitelerini tanıtmaya devam ediyoruz. Bu Fan sitemizde başlıkdan da anlaşılacağı gibi İsyan Günlerinde Aşk Dizisinin fan sitesi tanıtılacak. Neyse biz biraz dizimiden bahsedelim 38 yıllarını anlatan dizimiz isyan günlerinde aşk Bir Ahmet Altan İmzali eserdir Haberlere göre ahmet altan a bu ve bir başka eseri için 1 milyon dolar telif ödemişler bizde haberlerden duyduk yani :) Sitemiz budur umarım beğenirsiniz. http://www.isyangunlerindeask.net/

Subscribe