kurt seyit ve şura | kurt seyit ve şura son bölüm izle |

12 Kasım 2013 Salı

İnadına Yaşamak Dizisi

Değerli fanlar Herkes onu Aliye Dizisinin Aliyesi olarak tanıdı. Şimdilerde inadına yaşamak dizisi başrol oyuncusu olan Sanem Çelik güzel ve başiarılı kariyerine başarılı işlerden bir yenisini daha ekledi.
1983 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümüne girdi. 11 yıl profesyonel dans eğitimi aldı. 11 sene profesyonel Çağdaş Bale Topluluğunda çeşitli eserlerde dans etti. Ön lisansını aldıktan sonra Tiyatro bölümüne geçti. Konservatuvarda Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi.

[caption id="attachment_54" align="alignnone" width="558"]inadına yaşamak sanem çelik inadına yaşamak sanem çelik[/caption]

1996'da ilk sinema filmi deneyimini "Yaban" filmi ile yaşadı. Ayrıca birçok reklam filminde rol aldı. Gene aynı sene "Kara Melek" dizisinde rol aldı. Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan İnadına Yaşamak dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıydı, Türkiye onu bu dizi ile tanıdı ve Türk televizyonlarının en ünlü, en başarılı ve kötü karakterlerinden birini, Yasemin Saylan'ı canlandırdı.

1996 Adana Altın Koza Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ve Magazin Gazetecilerinin verdiği En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

2000 yılında rol aldığı Filler ve Çimen adlı sinema filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı film ile 2001 yılında 6 farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçilerek ödül aldı.

2003 yılında Tolga Örnek'in yazıp yönettiği "Hititler"de İnadına Yaşamak Dizisi Haluk Bilginer ile birlikte rol aldı. Takvimler 2004'ü gösterdiğinde "Aliye" adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısına çıktı. Nejat İşler, Ayla Algan, Halit Ergenç gibi zengin kadroya sahip olan "Aliye", izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
Daha detayli bligi için dizimize yorum yazınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Subscribe